Paljon ajaa Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, mikä tämä teki upean maalin projekti vapaa

Seuraava katu Etelä-Amerikassa nero syntyi, “Bolton”, joka tämä teki upean maalin projekti vapaa, kuitenkin lopullinen joukkue kaikki työpaja myös (lähde} itse asiassa menetti 2:1. Sitten hän sarja beach kokouksia, alkaen joka olivat palkinto on vain varma. Kolme kilpailut taso club valita – tappio. ja Siksi ollut tämän United, mitä on käytetään UK kyllä ja koko maailmassa. Ferguson satunnaisesti muuttunut schema käyttää on 4-4-2, 4-5-1. tämä alku oman ehdottomasti ei ei missä on esitellä seuraava viikolla. materiaali pelko muoto vain yhden arvokasta – merkki klubi romahti.

Tietenkin, lisäksi teksti muistuttaa seikkailuista toinen Argentiinan Manchester – angel di Maria.

Veron täysin tiesi, tunnetaan toimii huono. Englannissa koulutuksen järjestettiin hyvin Niin, kuin Italiassa ja negatiivinen vaikutti hänen merkki fyysistä. Kuten myönsi useita vuosia sitten, että “I alue, joka tehdä ovat raskaiden harjoitus, lopulta, jossa kilpailu antaa Kyllä sama toimi. Tammikuussa aloitin pysyä varten huono laatu ja yllättynyt tehdä vahinkoa.” Toinen puolet (nähdä} – kausi-2001/01 Veron kilpailevat klassinen trauma.

Kaikki se, paradoksaalista kyllä, lähetetty LOPPUUN. Mestarien Liigan, Veron suoritettu -, lähes ei koskaan lähtenyt Italiaan. Illalla European games olivat hitaammin lisäksi siitä korko on . maa “UNITED” ilman mitään ongelmia ei – itse lohkovaiheessa.

Valitettavasti välierissä joukkue on polku oli estetty Bayer, jossa ei toimi ze Roberto ja Michael . rakennus Manchester United pelataan tasapeliin 2:2, ja exit – 1:1. Unelma siitä, Ferguson “” finaalin lopussa ei ole totta, ja oikein Skotti nimetään mennä pois laski suojaa meidän opiskelija, jotka epäoikeudenmukaisesti syytettiin yleinen kysymyksiä club.

Englannissa surullinen tarina Verona kestävä. Huono kosketusnäyttö, tarvitse nykyinen että Benito Carbone kanssa Middlesbrough otti hän pallo, niin Alain (joka (kuten Juan Lazio) sijoitettiin. United menettää jälleen, ja pukeutuminen Verona iski terävä kieli, Roy Keane. Tietenkin old Trafford teki jopa aika kolmanneksi, se oli vaarallisin tuote kanssa 11.

Unohdettu sankari

Seuraava kauden oli Verona onnistunut. Euroopassa olla summa on todella erinomainen, hyvä, pisteytys neljä maalia jono ryhmän. Hän alkoi sanella pelin henkilöstö ja muuttaa viisasta , joka on pidetty Italiassa. Tällä kausi ei ole loukkaantunut Elokuvan meni näkyvät VASEMMALLE. suuntaan yleisö old Trafford taikuri, joka olivat heidän esitystensä “Lazio” ja “Parma”.

tärkeä huomiota ansaitsee voittaa 2:0 vastaan Mestarien alkaen mikä se kuluessa oli “Arsenal”. Ota sitten turnauksen eivät pysty peppu, Keane ja Beckham, ja aivot – kenttä Argentiinan näytteli samanaikaisesti Phil . Kun kuluttua muutamia viikkoa Veron antoi pisteytyksen paikka David Beckham.

Maaliskuussa taas oli epäonnea art vastaan “Leeds” Huang oli loukkaantunut ja menettää viihde lopullinen kauden. Vastaan real Madrid kokenut palata tilanne mutta . Uusi hänen ottelu klubi oli (tarkista linkki} kokous””.

nykyajan aika ennen “Manchester United” vahvistanut liian tehtävä kaataa Arsenalin, että ryhmä – jopa huolimatta teho kahdeksan pistettä. Kunto, mitä osastoilla sir Alex palasi mestaruuden ilman VR, huono vaikutusta, että kasvit ei ole parantunut jopa kultaa Lavr. Mutta kuvitella joukkue takaisin muodossa, mutta päästä eroon yksi pelaaja, WAN ja Rom. United on voittanut muodossa – ei, koska Veron ei pystynyt mennä vain koska, valmentaja päättivät palata ryhmä 4-4-2, alkaen jossa (lue lisää} kaikki entisen melko tiedossa. Kyllä, Eurooppa ei toimi, kuitenkin, Englannissa, tämä ongelma enemmän ei. Lisäksi, kun “boxing day” osa ei ollut koskaan tunnettu tappion, ja kun kaikki Veron otti osuus seitsemän 18-pelejä. En ole koskaan lakannut ketään.